Vilken underbar söndagsmorgon!


Belle väckte mig imorse genom att sno min kudde ^^ Hon drog bort den ifrån mig för att hon skulle lägga den till rätta på hennes sida av sängen :) Sedan ville hon läsa bok! Vilken hon nu kan säga.."Mamma, bock (bok) jääsa (läsa)"  Så fick hon gå upp och välja bok i bokhyllan, sedan kröp hon upp jämte mig i sängen igen. Ååå, vad jag älskar att bli väckt så av lillan. Det har varit en ganska jobbig natt annars, nämligen.. Hon har vaknat många gånger och gallskrikit.. Det är nog tänderna som stör henne..

G-mormor & Leif gick precis ut en runda med Belle i vagnen. Belle fick vällingflaskan så hon somnar nog snart. Jag ska passa på att hoppa in i duschen och ta en lååång dusch, för omväxlings skull :) Mamma & pappa ska till Göteborg idag, så jag & lillan är ensamma hemma idag. Tänkte ringa Hanna och se om hon har lust att komma förbi på en kopp kaffe.



Belle leker med mina gamla Barbie-prylar :)






Tandsprickning

Kan inte någon vänlig själ komma och förse mig med en kopp kaffe? Är för slö att tillochmed sätta på en kanna.. Belle sussar med sin mormor.. igen! Belle har inte varit sig själv de senaste dagarna, det har varit jättegnälligt och hon har varit jättetrött. Hon håller på att få fler tänder och tandsprickning är verkligen inte roligt för barnen. Tänderna kliar och det gör ont.. Det är jobbigt! Hon har dreglat en jäkla massa också. Jag hade lätt kunnat vattna blommorna med henne! Det bara rinner och rinner ^^ Lilla sötnosen! Men det är bra att hon sover nu iallafall, så hon kan bli pigg och gla ikväll :) 

Jag ska snart åka och hämta Hanna. Det spöregnar, så jag får hämta henne med bilen. Belle & jag skulle egentligen en sväng till henne, men nu somnade ju lillan, så.. NÄ, nu får jag få tummen ur, känner jag. Någonting får hända :) Skriva blogg gälls inte, tyvärr! ^^  KRAM


Lördagsmys

Hej! Nu har jag precis kommit ur duschen, ren & fin ^^ Mamma har tydligen lagt sig för att sova middag med lillan, för de sussar så gott i sängen nu. Vad orättvist, jag vill också! -.- Det faller väl på min lott att städa köket nu dårå.. Det blir nog en runda in till stan idag för oss. Det är mamma som vill in, så jag & Belle följer bara med. Ska eventuellt kolla efter någon tröja till mig samt efter skor till Belle. Hon behöver några fina skor till midsommar samt ett par foppatofflor. 

Nä, nu kom mamma upp igen. Dags att göra iordning innan vi åker iväg.



Haha, vilken klockren bild ^^ Båda helt nyvakna :) <3 


Kort update

Då kör vi! Fasiken, det var längesen alltså. Kanske borde göra en kort uppdate innan jag skriver på. Det var nu ca 4-5 månader sedan som jag och Z. separerade och jag fick flytta ifrån Vallås och komma hem tilll mamma & pappa igen. Det var jobbigt i början, jag ville verkligen inte. Men efter ett tag förlikades jag med tanken och det har gått väldigt bra att flytta tillbaka hem. Belle har det speciellt bra, hon har någon att leka med hela, hela, hela tiden. Är jag tråkig eller inte kan leka, då är det bara att ta morfar i handen, eller mormor, kanske morbror eller tillochmed moster Kim :) Så hon har många att leka med! Och jag har det också bra, faktiskt! Behöver knappt aldrig laga mat, för det sköter pappa och alla andra hemmasysslor är det mamma som håller i. Jag hjälper till, men det är inte som att bo själv. Skötte ju allting själv innan, nu är vi många som delar på allt. Dock inte lillebror, han gör dåfan ingenting här hemma ^^

Jag har äntligen blivit klar med skolan, tack & lov! Tog studenten nu den 10 juni och det var så skönt! Tror ingen var så skoltrött som jag i slutet. Men jag är jättestolt över mig själv. Orkade ändå prestera och göra mitt bästa, så jag kunde gå ut gymnasiet med bra betyg.



Glad tjej som äntligen är klar med skolan!

Nu när skolan är slut är det jobb som gäller. Jag vill flytta hemifrån så fort jag kan, så det är första prioritering just nu. Tänker jobba så mycket jag kan hela sommaren, för att kunna flytta till mitt eget ställe när sommaren är slut!



Det kommer gå bra för oss, det vet jag. Det tar sin lilla tid, men snart så har jag kommit på fötter och allting kommer kännas bra igen. Jag är positiv, för en gångs skull ^^ För med denna lilla älsklingen vid min sida kan det inte gå fel!
Mitt liv, Min kärlek, Min dotter ♥


Ny start på bloggen!

Nu är det dags att återigen börja skriva på bloggen. Det har varit så stressigt med skolan och jobbet på sistonde, så det har bara inte funnits tid! Men nu.. när studenten är över, så är det dags att börja blogga igen!

Inlägg med en massa bilder kommer inom kort!


RSS 2.0