Belle på lekplatsen












Belle sover i egna sängen

Nu har vi precis kommit hem ifrån Lubbe&Marina. Lubbe fyllde år igår, så det var lite fest med familjen idag för honom. Vi hade med oss en stor delikatesskorg som present till honom. Jag hoppas han blev glad. Vi hade stoppat i lite smått & gott. En flaska vin, olika sorters kex, två sorters brieostar, vindruvor, melon och lite choklad. Hoppas han tyckte om det. Pratade mycket med Marina, självklart var allt babyrelaterat. Hon väntar ju på att hennes bebis i magen ska komma ut nu närsom. Stor, stor mage har hon nu och hon är snart inne i v. 39. Så nu kan det komma när som helst. Stackarn känner alla möjligt symptom på att förlossningen är nära, men ännu ingen bebis. Men jag tror att hon får nu nästa vecka, kan inte tro annat. De längtar så mycket, så jag hoppas att de får sin baby snart.
Belle lekte med Lorena som också var där. Hon gick från famn till famn och blev helt slut av allt stojjande. Hon somnade direkt när vi satte oss i bilen. Lilla älsklingen. Såklart man inte vill sova när det är massa folk omkring :) Så nu sover hon i sin säng. Hon somnade faktiskt helt själv nu. Det har hon inte velat göra nu de senaste veckorna. Innan kunde hon somna själv, men inte längre. Jag älskar att natta henne, så det är inte så. Problemet är bara att somna henne i vår säng är ganska riskfyllt. Hon kan nämligen inte sova själv i vår säng. Hon vaknar ibland och säger inte ifrån och då är det himla lätt att hon trillar ur sängen. Och att somna henne i vår säng och sedan lyfta över henne, brukar inte heller gå så smidigt. Oftast vaknar hon och har problem med att somna om och blir helt hysterisk av att hon är så trött. Det vill man ju inte heller..

Menmen, nu ska jag & Z. sätta oss och glo lite teve. Jag är faktiskt helt slut, av någon märklig anledning, så det blir nog sängen för oss snart.
Imorgon får vi nycklarna! Ska bli helt underbart att få åka dit imorgon, till vårt nya hem! Känns helt fantastiskt.


Får nycklarna på söndag!

Då var det helg igen! Veckorna går så fort numera, tycker jag. Idag så började jag inte riktigt min dag förrän klockan elva på förmiddagen -.- Jag & Belle gick upp runt klockan sju, för att skjutsa mamma & pappa till jobbet. Jag behövde bilen idag, så det var bara att kliva ur den varma sängen. Turligt nog vaknade Belle samtidigt, så det jag behövde inte väcka henne. Efter att vi kommit hem igen, så åt vi frukost. En halvtimme senare låg vi och sov igen -.- Somnade alltså om halv nio och vaknade igen klockan elva. Jag kände mig utvilad, men kände också att halva dagen försvann -.- Iallafall, jag hade lovat att plocka upp Hanna från skolan runt elva, så det var bara att dra på sig ett par skor, stoppa ner Belle i overallen, sätta henne i barnstolen och köra iväg. Hanna stannade hos oss tills fyra, ungefär. Jättemysigt. Slängde ihop lite mat till oss, så lunchade vi ihop. Gick också en runda ner till lekplatsen. Jag tog ursöta bilder på Belle, men jag sover i lägenheten inatt och glömde kamerasladden >,< Lägger upp dem imorgon. Belle älskar ju att gunga, så hon satt och skrattade i sin gunga i kanske en halvtimme i sträck. Och det var lika roligt hela tiden ^^
Klockan fyra åkte jag & Belle och hämtade upp Elliot från skolan för att vi skulle in till stan allesammans. Mötte upp mamma på stan också. Elliot skulle bland annat köpa en 1-årspresent till Kim idag. Det blev en jättefin present, så Kim blir nog jätteglad för den. Jag skulle lämna tillbaka ett av Belles klädesplagg, som hon fått i present. Det brukar ju vanligtvis gå att byta ett plagg mot ett annat, utan att ha kvittot. Jag förklarade ju som det var, att det var en present men jag skulle vilja byta den mot någonting annat, eller få ett tillgodokvitto. Då förklarade expediten att så gör man inte längre och tyckte att jag skulle fråga efter kvittot ifrån den som köpte plagget.. Ähm, är inte det lite pinsamt? Om man exempelvis får någonting i present som absolut inte är i ens smak och man vill byta det mot något annat, måste man då be om kvittot ifrån den som man fått presenten av? Det ska väl gå att byta sånt ändå. Just presenter, alltså. Har man köpt något och glömt kvittot är det ju illa, men när man fått något i present ska det väl ändå gå! Tycker jag iallafall. Jag tjatade till mig ett tillgodokvitto, för jag hittade faktiskt ingenting annat att byta plagget mot. Men det var jäkla svårare än jag trodde -.-  Jäkligt dumt om de tar bort den möjligheten helt..

Efter stan åkte vi hem till Z. som var i full fart med att packa ned hela vårt skafferi i lådor. Så nu har vi två uppsättningar med tallrikar, glas och bestick kvar i våra lådor. Kaffebryggaren, mikron, brödrosten står också kvar plus Belles välling, havregryn, kaffe och bröd. Sedan har vi ju mat i kylskåpet förstås, men allt annat är alltså nedpackat i lådor nu. Men vilken tur då att vi får NYCKLARNA TILL LÄGENHETEN på söndag!! Alltså, jag är så glad så att jag spricker! Imorgon har vi tillgång till deras källarförråd och vi har ju lite prylar som ska ned i det förrådet, så det ska vi försöka åka dit med imorgon.
Den hyregästen som ska in i denna lägenheten efter oss, ska inte flytta in förrän den 5 november, alltså nästa fredag. Och eftersom vi ska måla om hela den nya lägenheten, så tror jag att vi blir kvar i denna gamla fram tills på måndag. Men allting känns superbra! Så underbart det ska bli att flytta.
Vi har knappt några möbler, dock. Vi har bara med oss ett matrumsbord, en 3-sitssoffa, vår säng & Belles spjälsäng till vår nya lägenhet. Vi har beställt en soffa som ska komma någon gång innan jul.. Så vi har ju ingen aning när vi får den, förutom att det kommer ske någon gång innan julhelgen. Iallafall, så behöver vi köpa TV-bänk, ett soffbord, hallmöbler och lampor. Om det får plats vill vi försöka klämma in ett hörnskrivbord i sovrummet och Belle ska ha en lekhörna i vardagsrummet. Så det är en jäkla massa vi behöver köpa. För att inte nämna att jag behöver en bil från och med nästa vecka! Vi letar för fullt på Blocket.se för att hitta någon bra liten bil till mig.
Nemen gud, vad jag har babblat på..! Nog dags att avsluta, känner jag -.- Mina älsklingar har redan lagt sig och det tror jag att även jag ska göra nu. Godnatt.
Hoppas alla får sig en mysig fredagskväll!


Fullt upp!

Idag gick jag upp klockan sex på morgonen. Jag var ovanligt trött imorse, faktiskt -.- Var uppe och pluggade ganska sent, så det var kanske inte så konstigt. Iallafall, jag åt frukost & gjorde mig iordning och tio i sju väckte jag Belle. Bums på med kläderna och ner i overallen, sen in i bilen. Skjutsade mamma till jobbet sedan åkte vi till min farmor&farfar. De skulle passa Belle när jag var på jobbet. Jag kom precis i tid till jobbet och jag & Lotta, min arbetsgivare, åkte direkt till första huset. Jag städade på i två och en halv timme, sedan åkte vi till nästa ställe. Det första huset är ett hus som jag kommer ha på min runda sedan när jag börjar jobba själv, så jag försökte ju komma ihåg vilken väg man skulle köra dit. Men det glömde jag direkt -.- Kommer vara i ett stort behov av GPS när jag börjar jobba själv ^^ Jag var iallafall klar på jobbet runt halv ett. Sen åkte jag direkt till farmor&farfar för att hämta Belle. Stannade på kaffe och pratade lite, sedan åkte vi hem till Z.
Vi ska ju flytta i helgen, så det är packning som gäller i lägenheten just nu. Jag har rensat ut våra förråd, vår garderob och nu håller jag på med köket. Det tar ju längst tid. Nästan allt porslin är nedpackat, samt alla kastruller, stekpannor och köksmaskiner. Pust! Jag har varit igång idag, alltså -.- Men det känns skönt att fått lite gjort idag. Just nu springer Z. och Belle omkring här. Belle är överlycklig :) Lilla gulleplutten ♥ 
Belle har knappt sovit någonting i eftermiddag, så jag ska försöka hålla henne uppe någon timme till, så somnar hon tidigt ikväll. Jag har ett arbete att skriva klart ikväll, så jag har fullt upp ikväll med. Ska bli skönt att kunna bli av med ett arbete, så jag slipper tänka på det. Den kursen är jag snart klar med, så jag kan skriva av det på min att-göra-lista. Kommer kännas bra!

Nä, nu vill även jag leka med Bellis. Ha det bra allesammans!


Belle hos tandhygenisten


I tisdags var jag hos tandhygenisten med Belle. Det passade fint med lite nya äventyr på sin födelsedag :)
Iallafall så åkte vi in till tandhygenisten och nu får ni bereda er på att en massa skryt ^^ Belle var så duktig, så duktig. En helt främmande människa, en helt främmande miljö - men en helt vanlig pigg & glad Belle. Tandläkaren fick pilla och känna på Belles tänder. Belle satt till och med och gapade stort för henne. Belle har fyra tänder, två uppe & två nere, så det var väl inte jättemånga tänder att kika på. Men det gick jättebra. Belle tyckte det var jätteroligt att känna på tandläkarens gummihandskar. Hon tog tag i ett finger och försökte utforska ^^ Nu gick visserligen själva utforskningen lite för långt, för rätt som det var, så var Belle i full färd med att bita av tandläkarens finger >.< Alltså, Belle kan bitas.. Hon biter jättehårt och släpper inte taget. Man får bända upp munnen på henne för att rädda ens fingrar ^^
Belle fick en ny tandborste utav tandläkaren. Hon fick välja mellan en massa olika fäger och hon valde den ljusrosa :) När hon väl valt en tandborste, kröp hon tlll barnvagnen och lade tandborsten där i. Haha, så söt hon var. Tandläkaren kunde inte vara allvarlig mot mig, för att Belle satt hela tiden och gjorde olika grimaser och skrattade. CHARMTROLL, säger jag bara ♥

Jag fick information om tandborstning, matvanor m.m. Det är ju dags att börja borsta tänderna regelbundet på Belle nu. Jag har borstat tänderna på Belle ibland förut, men nu är det morgon & kväll som gäller. Det ska vara ett tunnt, tunnt lager med tandkräm på borsten. Vuxentandkräm med flour skulle det vara. Inga flourtabletter, fick jag också veta. Tandläkaren pratade om matvanor & vad som var nyttigt och onyttigt. Exempelvis är det vatten, och ingenting annat, som barn ska dricka när de är törstiga. Mjölk går också bra, men främst vatten. Vilket jag har hållt på hela tiden. Belle har fått smaka mjölk mer och mer nu, men jag ger henne mest vatten till maten.
När vi pratade om snacks, så sa jag att hon brukar få majskrokar. Men det tyckte tandläkaren att jag borde byta till smörgåsrån istället. Detta för att majsen gör att det blir så klibbigt i munnen på barnen, även om de inte innehåller så mycket socker eller salt. Blir det för klibbigt är det svårt att få bort. Så nu ska jag övergå till smörgåsrån istället. Men Belle tycker om det också, så det ska inte vara några problem :)



Belle 1 år gammal




Grattis min älskling på din stora dag. Jag älskar dig över allt annat ♥
Du är bästa som hänt mig & det finaste jag har.
Mitt liv, Min kärlek, Min dotter ♥


Belles 1 årskalas



Belle öppnar paket. Jätteskojjigt!



Fullt hus :)
Tack alla som kom och firade Belles stora dag!

               

Emilio & Robin hjälpte snällt Belle att öppna alla paket :)



Stora tjejen ♥

                

Ballongerna var superskoj :)



Fiskdammen! :) Belle fick en hel gottepåse full med majskrokar, haha :)



Belle & tetka Gagi ♥

            

Tårtorna & kakorna



Pappa, Mamma & Belle ♥


Belles första ord

Nu är det konstaterat, Belles första ord är 'Titta' :) ca 1 år gammal. Det vill säga, första ordet med en betydelse. För hon kan säga orden 'mamma' och 'pappa' men det säger hon till allt möjligt, så det betyder inte specifikt mig och Z. utan det kan vara lite vad som helst ^^ Men 'Titta' säger hon nu och pekar på saker och ting. Jätteduktig liten tjej :)
Jag älskar dig ♥


Leka fint





Här är Belle bara för söt. Hon tog ut varenda leksak ur lådan för att stoppa ner dem i sin vagn. När vagnen sedan var full och lådan tom, skulle alla leksaker stoppas tillbaka i lådan ^^ När lådan var full, så såg hon jättenöjd ut och sedan stängde hon lådan. Sen ville hon inte leka mer :) Gulleplutten ♥


Gekås

Igår var jag och Z. på Gekås och köpte massa leksaker till Belle till sin födelsedag. Snacka om att vi fick kalla fötter när vi körde in mot parkeringen till Gekås och fick se en kö som slingrar sig runt hela området.. Vi stod i den jävla kön i TVÅ TIMMAR! Men det var tanken på Belles alla leksaker som fick oss att stå ut -.- När vi väl kom in så gick vi direkt till barnklädersavdelningen och försökte leta upp en overall samt ett regnställ till Belle. Sedan bar det av åt leksakerna. Vi hittade jättemånga leksaker till Belle. Så det var en lyckad tripp till Gekås.. trots den hemska kön!


Första dagen på jobbet

I fredags jobbade jag för första gången som städerska. Det gick jättebra. Jag fick jobba tillsammans med min arbetsgivare och det kommer jag få göra i någon månad innan jag går själv. I fredags städade vi två hus och två kontor. Det kändes bra. Jag kan tänka mig att det är ett trevligt jobb att ha. Man städar på egen hand och oftast är man ensam i huset eller på kontoret. Det är snack om att jag ska få jobba varje torsdag och eventuellt varannan fredagsförmiddag. Hur bra som helst, tycker jag. Jag har ju skola från och med januari, men jag får lösa på det något sätt. Jag bara måste ha jobb, jag måste ha det. Än så länge har vi klarat oss på en inkomst. Men snart försvinner mammapenningen och det tillkommer en dagisavgift för Belle, vilket betyder att jag måste ha ett jobb. Nu har jag ju skolan, som sagt, men att jobba en dag i veckan, gör mycket. Nästa vecka ska jag jobba några timmar på tordagseftermiddagen samt någon timme på fredagen.

Det går så bra för mig nu. Det är svårt att förstå att allting verkar gå mot det bättre, men det gör det verkligen. Vi har fått ett nytt hem, som vi snart ska flytta in i och nu har jag fått lite jobb.. Det känns jättebra!!


VÅRT NYA HEM

Gårdagen blev en minst sagt händelserik dag för oss. Budgivningen på lägenheten vi tittade på i förra veckan både påbörjades samt avslutades under eftermiddagen och vi fick ett samtal ifrån mäklaren som sade att lägenheten var vår om vi ville ha den, så på kvällen träffade vi mäklaren och säljarna på Fastighetsbyrån och när vi gick därifrån en timme senare, så var papprerna påskrivna och vår familj hade nu fått ett nytt hem. Säljarna vill flytta så fort som möjligt, så vi premiliärbokade en inflyttning redan den 1 november! Kan ni fatta så fort allting har gått? Det är ofattbart. Åå, jag är så glad just nu. Vi har fått ett nytt hem! Eller, vi har fått ETT HEM. Vi har liksom bott tillfälligt i de andra lägenheterna och det har aldrig känts som ett riktigt hem för oss. Så ni kan ju förstå så glada vi är nu :)

Lägenheten ligger på Vallås och det är en 2a. Den är jättejätte fin! Badrummet helkaklat med en stor dusch & tvättmaskin (vilket jag verkligen behöver ha!) Det finns också fina tvättstugor i byggnaden. Tvätta sängkläder och sånt får jag ju ta i tvättstugan, men allt annat kan jag ha uppe i lägenheten. Köket är fräscht och det finns plats för vårt matrumsbord med 6 stolar. Vardagsrummet är stort och ljust, så vi får plats med en stor soffa och Belle får sig en liten lekhörna med alla hennes leksaker. Sovrummet är stort, så där får vår säng och Belles säng plats. Från sovrummet går en klädkammare. Den är rymlig, så där får allting plats. Hallen har också en stor hallgarderob, så vi kommer inte ha ont om utrymme. Nemen, vad jag babblar på -.- Iallafall, den är jättefin och jag är helt säker på att vi kommer att trivas jättebra. Ja, just det, nämde jag att det finns en jättemysig balkong också? ^^

Det händer mycket på en gång, men det känns verkligen jättebra. Jag är så lycklig just nu.


Föräldramöte på dagis

Igår var vi på föräldramöte på dagiset. Belle har visserligen inte skolats in än, men de hade ringt och frågat om vi ville komma ändå. Det var spännande, första gången på föräldramöte och första gången vi träffade fröknarna. Men det var trevligt. Träffade andra föräldrar och fick höra mycket om dagiset och fröknarna berättade mycket om deras verksamhet och planering. Det är mycket mer än bara passa barnen, ska ni veta. Fröknarna berättade om hur de har börjat att arbeta med barnen i språk, matematik och hur lekar och sånger gör att barnen får träna minnet, kroppsuppfattning och att de lär sig jättemycket. Det var roligt att höra att de faktiskt arbetar mycket med utvecklingen. Så om en månad nu ska Belle skolas in.. Det känns jättekonstigt, men jag tror hon kommer att trivas. Min lilla älskling ska börja på dagis.. Ojoj, hur ska det gå? Haha, det kommer säkert gå utmärkt för Belle, men hennes stackars mamma då? Kommer jag klara det? -.-




Belle & Lorena



Nu i helgen var vi hemma hos Lubbe & Marina och där träffade vi Marinas bror & hans fru samt deras lilla dotter Lorena. Lorena är 5 månader gammal och jättesöt :)
Belle tyckte hon var jätterolig, ville pilla och peta på henne hela tiden -.- Dra henne i håret, det tyckte Belle också skulle varit kul.. Det var knappt att jag kunde hålla koll på min vilding ^^



Sötnosarna :)



Belle ville hålla handen :)



Här har vi Marina, bebis i magen & Bellis :)



Marina & bebis i magen
Nu får du allt komma snart, liten. Belle längtar efter sin kusin :)


Belle älsklingen är förkyld

Min stackars lilla älskling har gått och blivit superförkyld.. Hon har varit lite snuvig nu de senaste dagarna och inatt verkade förkyldningen riktigt brutit  ut. Hon hade svårt att somna, jag blev orolig att hon hade ont i öronen också, för det kändes på henne som om hon hade ont. Skrek och grät, vilket Belle nästan aldrig gör, så det var något annat än trötthet. Tror inte hon somnade förrän elva på kvällen och hon vaknade några gånger på natten och hade svårt att somna om. Jätteledsen var hon, stackarn. Jag fick sitta och sjunka Imse Vimse Spindel, och Trollmor och de elva små trollen för henne tills hon äntligen somnade av ren utmattning. Jag tror jag sjöng ramsorna för henne en miljon gånger. Hon sov till nio, så hon vaknade nyss. Näsan rinner & rinner och hon är helt täppt. Försöker förgäves att andas genom näsan och blir jätteirriterad när det inte går. Och hon låter inte sin mamma torka henne om näsan, det hatar hon. Blir jättesur på mig då. Men överlag är hon på gott humör iallafall och hon har ingen feber. Vi låg i sängen en stund när hon hade vaknat och lekte med några gosedjur. Jättemysigt. Nu sitter hon i min famn och vill också leka med tagnenterna på datorn :) Jag får avsluta och koka gröt till Belle. Hoppas hon kan äta, iallafall.



Min älskling i sina tuffa jeansleggings :) ♥


Grattis Therese 20 år!



Grattis Therese på 20årsdagen :)
Tycker mycket om dig, vännen min!



Therese & Belle



Belle och Nellie leker fint



Nellie, Zoran & Belle


Belle lik sin mamma?

Ojoj.. klockan börjar ju bli mycket. Vi ska ju upp tidigt imorgon för en av Z. kompisar skall köpa vår soffa, så han ska komma och hämta den tidigt imorgonbitti. Mina älsklingar sover redan, men jag fastade framför en film -.- Men ska gå och lägga mig strax. Ska bara skriva av mig lite. Idag så vaknade vi allihop runt klockan tio. Sovmorgon, minsan! Jättemysigt att få vakna upp hela familjen. Med Belle i mitten som rullar runt och hoppar på en. Hon slänger sig över en när hon inte får upp en med detsamma ^^ Sedan åt vi frukost och påbörjade att vår nedpackning inför flytten. Nu är det ingen panik för det är ändrade planer. Den nya hyresgästen flyttar inte in nästa helg, utan den förste november. Men allting som är gjort, är ju gjort. Så vi rensade ut vårt föråd och vår byrå. Slängde hälften och packade ned hälften i flyttlådor. Sedan blev vi bjudna på en sen lunch uppe hon mormor. Några av Z. gamla klasskompisar kom förbi för att titta på Belle. Eller titta och titta på, hälsa på Belle menar jag. Z. är så rolig när det gäller vem Belle är mest lik. Han har nästan gjort det till en tävling, så han frågar alla han träffar -.- Iallafall, så han frågade ju kaxigt vem utav oss hon var lik. Dessvärre för Z. del, så svarade de båda att hon var lik sin mamma. Det tyckte jag var rätt åt Z. för han ska alltid vara så kaxig om att hon är lik honom och hit & dit >.< Men det är ju faktiskt så, vilket Z. inte verkar förstå. Nästan alla säger att hon är jättelik mig och det är nog inte så konstigt. Hon har ju mina färger. Mina blåa ögon och det blonda håret. Inte konstigt att folk tycker hon är mer lik mig då. Det är ju mer familjen som kan se bortom det och se lite mer vem hon faktiskt är lik. Jag har svårt att se att hon är lik mig faktiskt, förutom färgerna. Men jag hoppas att hon får Z. pigment! Jag är jätteblek och Z. får lätt fin brun färg, så det hoppas jag ju att Belle ärver :) Jag vet inte, vad tycker ni? Vem är hon mest lik och på vilket sätt? :)  
Belle och jag åkte hem till Hanna en stund senare på eftermiddagen. Drack kaffe och tjabbade, vilket är alltid lika trevligt. Belle hade också jätteskojjigt. Hon satt med min mina nycklar i ena handen och ett tuggumipaket i andra. Varför köpa barnleksaker till den ungen, hon är nöjd med vad som helst :)  Nä, nästa helg ska vi faktiskt till Gekås och där ska det shoppas leksaker till Belle. Det blir ju saker hon får som present på hennes födelsedag, visserligen. Ska bli så roligt att fira henne. Men att det redan gått ett helt år, det är ofattbart! Jag kan inte förstå att tiden gått så snabbt.

Iallafall, Z. hämtade oss och så åkte vi inom Ica Maxi och handlade. Det blev tacos till middag och det blir nog över till lunch imorgon. Belle tyckte jättemycket om det. Jag gav henne köttfärs, dock inte med tacokrydda, det blir lite för mycket, tycker jag allt, och grönsaker med tacobröd i småbitar. Det var smaskigt :) Till efterätt fick hon en smootie som jag gjorde utav banan, kiwi och naturell yoghurt. Den blev jättegod. Så god att jag och Z. gör nog en varsin smootie till frukost imorgon :)
På tal om imorgon, så ska vi en sväng inom Lubbe & Marina. Då ska jag ta kort och Marina och magen. Det kanske blir det sista kortet jag hinner ta, för jag tror att hennes bebis snart vill ut. Jättestor mage har hon nu, så det är nog närsomhelst. Jag blir helt till mig när jag ser hennes mage, tycker det är så fint, så fint. Börjar längta tills nästa graviditet -.- Knäppt, för när man väl sitter där höggravid - så tycker man inte det är lika fint längre.. Marinas bror och fru kommer med deras lilla dotter Lorena. Ska bli roligt för Belle att träffa en annan bebis :)
Senare på kvällen ska vi hem till Therese&Dannie. Therese fyller 20 år så det ska vi fira. Ska bli trevligt :)
Menmen, nu har jag nog skrivit av mig, tycker jag. Ska gå och lägga mig jämte mina älsklingar nu. Sovgott.







Älsklingen är så fin i sin söta pyjamas :) ♥


Fredagsmys

Nu ska jag och min lilla familj upp min G-mormor & Leif och äta god middag. Det blir en mysfredag idag, en bra start på helgen med andra ord. Låter bra :) Hoppas ni alla får en skön fredagskväll! KRAM


Mamma & Belle monterar bokhyllor

Goddagens. Idag gick Belle och jag upp klockan nio. Morbror kom och väckte oss. Elliot ska åka till Västerås och spela SM slutspel med HBK idag. Håller tummarna för att de ska vinna :) Heja Elliot!
Vi åt frukost och sedan har vi monterat en bokhylla, Belle och jag. Belle satt och tittade nyfiket på. Ville pilla på skruvmejslarna och hammaren och tyckte det var jättespännande när jag spikade och skruvade. Dessvärre så lyckades jag montera ihop lite fel. Ett av hyllplanen kom på fel håll, så en ofärgad yta, som egentligen skulle vara på baksidan, är nu på framsidan.. Jag får måla över den, helt enkelt >.< 







Belle är så jäkla gullig i sin pyjamas :) ♥

Ikväll ska vi till G-mormor & Leif på middag. Ska prata lite inför flytten i helgen. Vi ska ju föra ner alla möbler, de vi inte får sålda, till garaget och sedan måste vi ju tömma vårt föråd. Hon som ska flytta in ska ju ha det förådet, så allting måste ut -.-


Belle 10 1/2 månad - Ställer sig och står på egen hand







Se, så duktig Belle är :) Det var ett tag sen hon började stå och ställa sig upp själv, men jag har inte lagt in bildbevis förän nu. Här har hennes mormor också tvingat på henne ett rosa hårband ^^ Gulleplutten
Det är förresten min puderborste hon håller i. Den är jäkligt poppis. Hon drar den över ansiktet och så tycker hon nog det kittlar skönt :)


Familjen betyder allt


Godmorgon

Godmorgon. Gick upp kvart i sju för att köra och lämna mamma på jobbet idag. Pappa var fortfarande hemma, så han fick hålla koll på Belle som fortfarande ligger och sussar gott. Så nu har jag kommit tillbaka, ätit frukost och ska fortsätta plugga på min religionsuppgift. Jag läser om hinduismen samt om Gandhi. Förutom en religionslektion i eftermiddag har jag och Belle ingenting planerat för idag. Skönt.. Det känns som att jag flänger runt varje dag numera. Så idag blir en lugn dag. Lite plugg, långpromenad med Belle samt massa, massa mys :)

Röd mat = Röda utslag ??



Titta vad hon kan ^^ Belle kan leka indian. Ni vet när man slår handen mot munnen och så låter det oaoaoa? Ja, ni ser ju på bilden hur vi gör. Belle har lärt sig hur man gör det nu och hon tycker det är jätteroligt ^^



Gullungen #1
Och jag ser.. som vanligt.. helt knäpp ut -.-





Belle och sin pappa blir däremot alltid helt underbart fina på bild!

Här ser ni även Belles små röda utslag runt munnen. När det blommar upp ser det hemskt ut. Då är hon jätteröd runt hela munnen. Men jag försöker nu få bukt på det genom att helt ta bort alla röd mat. Jag försöker med det i en vecka, så får vi se om det blir bättre. Jag tycker faktiskt att det ser bättre ut nu, men fastän att jag försöker om se om det röda i maten är orsaken till utslagen, så vill jag ju inte att det ska vara så. Det är mycket mat som har tomat i sig.. Jättesynd henne om hon inte tål det. Men aja, blir det bättre så är det ju så. Det känns bra att iallafall veta vad det är som gör att hon får utslag innan hon börjar på dagis.


En ny chans, en ny start

Vilken duktig liten flicka jag har! Hon åt jätteduktigt sin frukost, all sin gröt och sedan ville hon också ha ostmacka. Duktig tjej! Sedan har hon hjälpt sin mamma att lägga över alla kläder i vår nya byrå ^^ Pappa satte ihop den till oss igårkväll. En vit Malmbyrå från IKEA har vi nu fått ihopsatt och nu proppfylld med alla våra kläder. Belle kastade runt alla kläderna och hade jätteroligt :) Men nu slipper vi iallafall ha kläder överallt i rummet. Vi har några bokhyllor att montera upp också. Börjar undra om det ens är lönt att montera upp dem nu.. Fast det kan nog ta en tid för att Z. att hitta lägenhet. Vi ska kolla på en lägenhet på torsdag. Men fram tills vi hittar en ny lägenhet kommer jag och Belle att få bo hos mamma & pappa. Detta för att Z. ska flytta ut ur vår gamla lägenhet om endast två veckor. Han ska flytta in i en liten etta, i samma byggnad, och bo där så länge. Alla tre får inte plats där, så vi får bo isär fram tills vi kan flytta in i en ny lägenhet. Men det känns bra.. Vi ser detta som en ny chans, en ny start. Jag tycker vi har sådan tur att faktiskt få en sådan här chans att få börja om. Jag längtar efter att få flytta in i vårt nya hem. Eller rättare sagt, jag längtar efter att få flytta ihop som en familj igen.







Mammas och pappas älskling ♥
Vårt liv, vår kärlek, vår dotter


Kärlek



Finast i världen är du, min lilla älskling. Mamma & pappa älskar dig mest i hela världen.
Vårt liv, Vår kärlek, Vår dotter ♥


Träffat gamla vänner :)

Jag hittar inte kameraladdaren och nu har min nya dator börjat dumma sig.. Otur! Jag får ta och köpa mig en ny batteriladdare till min kamera och lämna in dator för lagning -.- Just nu är jag hemma med Belle i lägenheten. Z. har åkt till en kompis, skulle spela lite playstation ihop >.< Alltså, sitta och spela TV-spel.. jag har svårt att förstå hur det kan vara såå roligt. Jag minns hur mycket SIMS jag spelade som liten. Men som sagt, som liten! Z. och hans kompisar är snart 22 år gamla.. Men iofs, min pappa kan ju sitta och spela TV-spel tillsammans med Elliot ibland. Så det kanske inte alls är så konstigt. Aja, nog om det. Vad jag babblar på om ingenting -.-

Idag har jag varit komatrött. Riktigt obehagligt trött. Det var ju black & white party hemma hos Erica igårkväll. Jag blev jätteglad när hon bjöd mig. Det är ju Erica, Alexandra samt Sandra som jag var så mycket med förr, så det är ju alltid trevligt att träffa dem. Speciellt intressant nu efter att de alla tagit studenten, tycker jag. Det har hänt så mycket nu. Jag träffade ju Sara från min gamla klass för inte så längesedan och det kändes som det hade hänt jättemycket i hennes liv sedan hon gått ut skolan. Men det är väl så.. allting blir ju nytt när man äntligen tagit studenten. Erica jobbar på som undersköterska, Sandra har varit i Grekland och tagit en bartenderkurs där och hon har även planer på att flytta till Stockholm. Alexandra har börjat läsa socionomutbildning i Växjö, och därmed flyttat hemifrån och bor nu helt själv i en annan stad. Modigt! Sara hade börjat läsa lite på högskolan, när jag träffade henne på en promenad för några veckor sedan. Hon visste dock inte om hon skulle fortsätta, men hon hade iallafall börjat. Hon hade också utbildat sig inom nagelvård uppe i Göteborg och hon planer att flytta hemifrån hon också. Det händer så mycket nu i deras liv. Det är jätteroligt att få träffa dem :)


RSS 2.0