Jobba, jobba!

Godmorgon! Om en halvtimme skall jag åka till jobbet. Jag jobbar själv idag på två hus, så det blir hela dagen. Vilket är bara bra, så får jag mer timmar. Skolan börjar ju nu den 10de januari, så jag försöker jobba så mycket som möjligt nu innan. Sedan blir det bara precis på torsdagar och varannan fredagsförmiddag samt på loven såklart. Det känns skönt att ha fått jobb. Vi har ju levt på Zorans lön nu jättelänge, men nu har vi Belles dagisavgift att betala och jag har inte längre någon mammapenning. Så nu behövs det verkligen att jag också tjänar lite.

Idag har vi ingenting på schemat, förutom att jag jobbar till kl. fyra. Tror vi bara ska vara hemma och slappa ikväll. Gå en runda med vagnen när jag kommer hem, det borde vi göra. Skönt att komma ut i friska luften. Synd att det ska vara så kallt ute, men men -.- Zoran känner sig krasslig. Jag hoppas att jag och Bellis klarar oss undan att bli smittade. Det är så jobbigt att vara sjuk.. Får ta väl hand om Zoran ikväll, stackarn.

Menmen, nu får jag allt klä på mig och bege mig till jobbet. Ner och skrapa rutorna på bilen.. Så jäkla trist!
Men men, det är så det är! Ha det fint allesammans, KRAM


PREMIÄR I PULKABACKEN :)






En underbar julafton :)









Tomtenissen Belle







Mamma älskar dig, snuttan ♥
Mitt liv, Min kärlek, Min dotter


GOD JUL

Julafton, så underbart :) Dagen har varit jättemysig och senare ikväll blir det fest :) Vi vaknde runt kl. nio imorse. Belle tvingade oss ur sängen. Åt julfrukost; Smörgås med julskinka & senap på. MUMS! Belle var inte helt förtjust i det, dock.. Men hon fick risgrynsgröt istället och det var smaskens.
Sedan åkte Zoran för att handla det sista inför idag. Julskinkan som vi griljerade igår kommer inte att räcka, så han köpte en till. Så vi griljerade den andra när han kom hem och så bakade jag en kaka. Mjuk pepparkaka heter den och den blev jättegod :)

Sedan kom Gagi & Oliver förbi med barnen. Så tog vi lite fika och barnen fick sina julklappar. Belle fick sig en jeansblus och ett par svarta leggins. Jättesött :)





Gulleplutten #1

Nu har Gagi & Oliver precis åkt, Zoran är iväg för att köpa öl och Belle har precis somnat i soffan. Helt slut, stackarn. Måste samla krafterna inför ikväll :) Då kommer hennes mormor & morfar, G-mormor & Leif samt morbror Elliot & Kim. Så då blir det massa lek & bus :) Vi skall även till katolska kyrkan ikväll, så det skall hon också orka med. Så det är bra att hon vilar nu.



Vår lilla julgran med en massa paket under.



Det har varit ganska knepigt att få Belle att hålla sig ifrån dessa, ska jag säga! ^^



Vår lilla tomte som sitter och vaktar så att ingen tar våra julklappar :) Belles favorit, hon går fram och klappar honom på huvudet och känner på skägget hela hela tiden. Men hon är duktig, välter inte honom och hon är så försiktig med honom ^^

Nä, nu skall jag göra lite iordning här hemma. Slå in de sista julklapparna också.
Hoppas alla får en underbar & mysig julafton. Så hoppas jag ju att alla varit snälla barn iår, så ni får en massa julklappar också :)

GOD JUL TILL ER ALLA
önskar familjen Morell Tadic


Skrapa rutorna.. Pest!

Godmorgon. Strax dags att bege mig ut till bilen och skrapa rutorna -.- Finns det något tråkigare? Jag hatar att skrapa bilen. Det är verkligen pest på morgonen. Jag ska åka och jobba, om det är någon som undrar vad jag gör uppe nu. Zoran och Belle sussar fortfarande i den varma och goa sängen. Jag vill också!
Fast jag vill ju jobba också, så det är ju bara att bita ihop. Idag jobbar jag till klockan ett bara, så jag har ingen lång dag. Sedan ska familjen in till stan och inhandla de sista klapparna inför imorgon.

Menmen, nu får jag allt ta och kila iväg. Annars kommer jag försent. Ha en mysig torsdag.
IMORGON ÄR DET JULAFTON!!


Belle som tärna

Tänkte lägga upp lite bilder från Lucia förra veckan. Belle var ju såklart en liten tärna iår. Funderade på att göra henne till Lucia, men jag tror inte Luciakronan hade suttit på särskilt länge ^^ Glittret satt ju bara på i knappt fem minuter innan hon dratt av det ^^ Köpte ett litet tärnljus till henne också, men fick dock ingen bild på det.







Min lilla älskling ♥ Eller ja, liten och liten.. Hon börjar ju faktiskt bli stor!
Jag satt och tänkte tillbaka till förra julen. Då var Belle knappt två månader gammal och så liten, så liten.
Och nu, bara ett år senare, så springer hon runt, pratar, leker och busar ^^ Tänk, så fort tiden har gått!


Dags att shoppa julklappar!

Ja, det har blivit så i år att vi är ute i sista minuten med att handla julklappar. Under granen ligger det bara 4 stycken julklappar än så länge.. Men idag så ska vi shoppa loss ^^ Vi har inte köpt någonting till Belle ännu! Herregud, vilka dåliga föräldrar -.- Men jag har skrivit en lång inköpslista över julklappar till henne, så det blir bara till att pricka av en efter en idag på stan.

Just nu väntar jag på att få hoppa in i duschen. Måste bara vänta på att tvätten skall bli klar.. Zoran sitter och spelar TV-spel och Belle går runt och gnäller runt hans fötter. Inte roligt när pappa bara glor TV hela dagarna, ju!



Denna bilden är för härlig ^^


We're back :)

Damn vad längesen det var jag skrev här! Det blir väl så när man inte haft tillgång till internet -.- Men nu har vi fått vårt mobila bredband, så nu blir det ordning & reda med bloggandet.

Belle är drygt 1 år och 2 månader nu. Det är fullt upp hela tiden. Hon springer runt här hemma hela tiden. Hon går runt och pekar på allt hon ser, pratar hela, hela, hela tiden. Det är nonstop på hennes tjabbande. Helt underbart :) Hon har inte sagt fler ord än Titta och Ne ne. Ne ne betyder ju nej, som ni kanske förstod.
Hon förstår jättemycket och hon lär sig någonting nytt varje dag.

Nu vill inte Belle att jag sitter vid datorn längre. Hon vill leka med sin vovve. Håller upp den mot mig nu ^^
Sedan är det nog dags för sängen. Klockan är ju mycket. Ha det fint!



Här är mitt lilla charmtroll :)



Mamma & Dotter ♥


RSS 2.0